5 € off at your first order after registration. You will get voucher by email after registration.

Contact Us !
0

ProDen PlaqueOff

€19.00
Tax included
Real Time: 5 Visitor right now
Hurry up! Only 4 item(s) left in Stock!
WEIGHT
  • 60g
Quantity

Η κακή υγιεινή της στοματικής κοιλότητας ή η ελλιπής οδοντική φροντίδα επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό του ζώου. Τα βακτήρια εξαπλώνονται πάνω από τα ούλα και το πεπτικό σύστημα μέσω του αίματος στους πνεύμονες, τις αρθρώσεις, τα νεφρά, το ήπαρ και τις βαλβίδες καρδιάς, όπου προκαλούν φλεγμονές και αποδυναμώνουν το ζώο.
Όποιος θέλει να κάνει καλό στο αγαπημένο του ζώο και να εξοικονομήσει επακόλουθα έξοδα για κτηνιατρική αγωγή, θα πρέπει να φροντίζει τακτικά τα δόντια του κατοικιδίου του.

Το PlaqueOff Animal αποτελεί ένα δοκιμασμένο προϊόν οδοντικής φροντίδας για την πρόληψη και τη θεραπεία της οδοντικής πέτρας και στοματικής κακοσμίας. Αν χρησιμοποιείται καθημερινά με συνέπεια, η υπάρχουσα πέτρα αποχρωματίζεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (ανάλογα με την κατάσταση) και τότε είναι σχετικά εύκολο να ξυθεί και να βγει με ένα άγκιστρο.
Η βάση αυτού του παρασκευάσματος είναι ένα ειδικό είδος φυκιού, το οποίο εμπλουτίζεται και επεξεργάζεται σε μορφή σκόνης. Το PlaqueOff αποτελεί ένα καθαρά φυσικό προϊόν, το οποίο αρχικά αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε για τον άνθρωπο, προτού ανακαλυφθεί η δράση του και σε ζώα, οπότε και αναπτύχθηκε το PlaqueOff Animal.

Χρήση: Το παρασκεύασμα ProDen PlaqueOff Οδοντική Φροντίδα αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής. Η σκόνη PlaqueOff Animal μπορεί να προστεθεί εύκολα στην ξηρά και υγρή τροφή του κατοικίδιου ζώου σας με τη βοήθεια του συνοδευτικού δοσομετρικού κουταλιού, ενώ είναι κατάλληλο τόσο για σκύλους όσο και για γάτες.
  • Μικρόσωμες φυλές σκύλων (έως 10 kg) και γάτες: 1/2 έως 1 κουταλιά ημερησίως.
  • Μεσαίου μεγέθους φυλές σκύλων (10 έως 25 kg): 1 έως 2 κουταλιές ημερησίως.
  • Μεγαλόσωμες φυλές σκύλων (από 25 kg): 2 κουταλιές ημερησίως.

Specific References

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

ProDen PlaqueOff

€19.00